Auteur Topic: Gevuld ei à la Mariëlle  (gelezen 4140 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Gevuld ei à la Mariëlle
« Gepost op: 14 mei, 2007, 21:17:29 pm »
 Hapje, 6 personen
20 minuten voorbereidingstijd

Je hebt nodig:

6 eko-eitjes of eigen eitjes
2 el mayonaise
4 tl maggi(of meer)
1 el roomboter,zachtgemaakt
zout en peper
2 el gehakte bieslook


Materialen
Eierkoker(vind ik makkelijker),garneerspuit,mooi schaaltje om ze te presenteren.

Bereiden
Kook de eitjes hard.Na t koken direct in koud water,dat vergemakkelijkt het pellen.
Snijd ze in de lengte door de midden.Wip de dooiers eruit ,doe die in een klein kommetje.
Meng de dooiers met de mayonaise,ketchup,maggi,boter,beetje bieslook(hou de rest apart voor de garnering),zout en peper.
Doe het dooiermengsel in een garneerspuitje,vul daarmee de eierhelften.Garneer met de rest van de bieslook.
Eet smakelijk!

   
« Laatst bewerkt op: 24 november, 2013, 22:05:50 pm door Mariëlle »