Heerlijk snel te bereiden en supervers! Dit recept is voor 1 persoon.
Je hebt nodig:
2 tomaten, in grove stukken gesneden
paar plakjes geitenkaas(op een rol, lidl)
scheutje room
penne of andere pasta naar keuze
paar lepels zwarte olijven in plakjes gesneden
2 plakjes serranoham, in stukjes gescheurd
halve courgette in plakjes
pijnboompitjes
eventueel wat rucola of basilicum
beetje olijfolie
zout, versgemalen zwarte peper
Kook de pasta beetgaar en maak intussen de saus.
Zet een steelpannetje op met een beetje olijfolie en bak hierin de tomatenstukjes tot ze uit elkaar vallen. Breng op smaak met zout en peper. Voeg een scheutje room toe.
Grill de plakjes courgette aan beide zijden en bestrooi met wat zout.
Meng nu de pasta met de tomatenroomsaus en warm goed door.
Voeg de plakjes courgette toe, samen met de olijfjes, geitenkaas en stukjes ham tot de kaas gaat smelten.
Bestrooi met zwarte peper en eventueel zout naar smaak. Serveer direct, bestrooi de pijnboompitjes erover en eventueel wat verse rucola- of basilicumblaadjes.
Eet smakelijk!