Voorgerechten > Koude voorgerechten

Vitello tonnato (kalfsfricandeau met tonijn-kappertjessaus)voorgerecht 4 p

(1/1)

Mariëlle:

* 1 blikje tonijn
* 5 el mayonaise
* 2 el kappertjes
* 3 ansjovisfilets uit blik
* 2 el olijfolie
* zout
* versgemalen peper
* Voor het vlees:
* 200 g plakjes gebraden kalfsfricandeau
* 3 takjes bladpeterselie
* 2 el kappertjes
* versgemalen peper
* Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en de olijfolie met de staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Leg de plakjes fricandeau op borden. Smeer een laagje tonijnsaus op het vlees. Pluk en snijd de peterselie fijn. Garneer het vlees met de peterselie en kappertjes en breng op smaak met peper.

Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie