Wil je je gasten echt eens verrassen, zet ze dan dit eens voor...succes verzekerd
200 g verse zalmfilet in dunne plakken
5 plakjes roomboter bladerdeeg,ontdooid
150 g gorgonzola,in blokjes/stukjes, op kamertemperatuur
3 bosuitjes, in dunne ringetjes
olijfolie extra vierge
versgemalen zwarte peper en beetje zeezout
(bakplaat voor de oven bekleed met bakpapier)
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 stukjes, leg ze alvast op de bakplaat en bestrijk elke stukje met wat olijfolie.
Druk een klein deukje in elk stukje deeg en verdeel vervolgens de gorgonzola erover, de stukjes zalm en tot slot de uiringetjes.
Bestrooi met zwarte peper en beetje grof zeezout (niet teveel zout dus). Sprenkel er nog iets olijfolie over en zet ze dan 20-25 minuten in de oven tot het deeg goudgeel en krokant is.
Serveer direct en genieten maar!