Aparte supersnelle bereiding van je biefstukje, maar erg lekker! Beetje Italiaans, dus serveren met pasta kan heel goed- maar natuurlijk ook heerlijk met ouderwets gebakken aardappeltjes en een salade.
Je hebt nodig:
2 biefstukjes
groene pesto
(Italiaanse) ham,(vleeswaren) parmaham bijvoorbeeld
zout en versgemalen zwarte peper
200 ml bouillon (van een blokje)
boter
Let op: dit is echt een ? la minute gerecht dus zorg dat je de bijgerechten al klaar hebt staan, anders is de biefstuk taai voordat je het weet!
Snijd elk biefstukje horizontaal door zodat je 4 dunne biefstukjes krijgt(2 per persoon). Sla ze plat tussen keukenplastic en een deegroller (of een lege fles).
Bestrooi met zout en zwarte peper.
Verdeel de ham over de 4 biefstukjes en rol ze op, zet ze eventueel vast met een prikker.
Bak de rolletjes snel op hoog vuur in wat boter. Leg ze even apart en dek ze af met folie of houd ze warm onder de grill op lage stand- en maak intussen de jus: schep 1 el groene pesto in de pan en bak heel kort, blus af met de bouillon.
Laat iets inkoken en serveer direct bij de biefstukrolletjes.
Wat ook heerlijk is: bestrooi het vlees voordat je ze oprolt met parmezaanse kaas of vul ze met en beetje mozzarella en volg verder het recept.
Eet smakelijk!