Auteur Topic: Roerei met Hollandse garnaal (2 personen)  (gelezen 4114 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Roerei met Hollandse garnaal (2 personen)
« Gepost op: 02 april, 2011, 23:33:56 pm »
Je hebt nodig:

2 witte (afbak)pistoletjes
1 tomaat
50 g roomboter
100/150 g Hollandse garnalen
2 tl kerriepoeder
1 tl mosterd
iets zout en zwarte peper
8 eieren


Was en ontpit de tomaten en snijd deze in blokjes. Breek de eieren boven een koekenpan op een zacht vuurtje.
Voeg de mosterd en de curry toe. Terwijl je roert voeg je geleidelijk de zachte boter toe. Als het mengsel romig wordt,voeg je de garnalen en de tomatenblokjes toe. Geef het pistoletje erbij.
Eet smakelijk!