Makkelijk en snel! > IN DE SPOTLIGHTS: De OOSTERSE KEUKEN
Pittige kipreepjes (voor bij rijst of door een roerbakschotel, 2 personen)
(1/1)
Mariëlle:
s'Morgens even in de marinade zetten, en s'avonds snel roerbakken voor bij rijst of nasi- of roerbak gemengde groentes (paksoi,paprika, ui en babyma?s) met wat mie en geef de reepjes daarbij.
Je hebt nodig:
3 kipfilets
2 tenen knoflook, geperst
1 el sambal
1 el bruine basterdsuiker
scheut whiskey
scheut sesamolie
paar handjes sesamzaadjes
Snijd de kipfilet in reepjes en maak een marinade van de sesamolie,knoflook,suiker,sambal en whiskey. Laat minimaal 2 uur intrekken, liefst langer.
Roerbak de kipreepjes snel goudbruin, bestrooi vlak voor het serveren met wat sesamzaadjes. Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie