Auteur Topic: Spiesje met roquefort kaas,dronken abrikoos en blauwe druif  (gelezen 3817 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Spiesje met roquefort kaas,dronken abrikoos en blauwe druif
« Gepost op: 14 december, 2010, 16:54:50 pm »
Voor de kaasfreaks onder ons! Lekker pittig en bijzonder hapje. De "dronken" abrikoos wel je in wat cognac en past kwa smaak heerlijk bij de blauwe kaas!

Je hebt nodig:

gedroogde abrikozen
wat cognac
mooi stuk roquefort kaas waar je blokjes van kunt snijden
blauwe druiven
cocktailprikkertjes of tapas prikertjes

Wel de abrikozen in wat cognac en laat even intrekken. Snijd ze doormidden. Snijd de kaas in blokjes.

Laat ze dronken abrikozen uitlekken in een zeef, dep ze droog.
Rijg op 1 stokje een druif,de abrikoos en tot slot de kaas. Serveer direct, smullen maar!