Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Gourmet recepten

Mini visburgertjes (8 stuks)

(1/1)

Mariëlle:
Das weer es wat anders. Serveer ze met van die mini bolletjes (AH) en zelfgemaakte remouladesaus smaakt er heerlijk bij! Kijk daarvoor op het sauzen topic.


Je hebt nodig:

1 ei
8 mini kadetjes
400 g koolvis, ontdooid en uitgelekt/droog gedept en geprakt
paneermeel
bloem
6 el verse fijngeknipte peterselie
zout en versgemalen zwarte peper



Meng de vis met de peterselie, zout en peper naar smaak. Vorm 8 balletjes en druk ze plet tot een burgertje. Klop het ei los en strooi wat paneermeel in een bord, en in een ander bord wat bloem.

Haal vervolgens de burgertjes eerst door het ei, dan door de bloem en tot slot door het paneermeel.

Laat je gasten zelf de burgertjes bakken en serveer uiteraard met de mini bolletjes en een saus naar keuze.

Eet smakelijk!


Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie