Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes vegetarisch

Crostini's met gebakken champignons en gormas

(1/1)

Mariëlle:
Jummie! Gormas is een mix tussen de pittige gorgonzola kaas en de romige mascarpone kaas, gewoon kant en klaar te koop. Combineert heerlijk met de gebakken championnetjes!
Crostini's klinkt heel ingewikkeld maar zijn gewoon schuin gesneden stukjes stokbrood die je even roostert in de oven... en nu op naar het recept!

Je hebt nodig:

1 stokbrood
250 g kastanjechampignons, in plakjes
olijfolie
citroensap
zout en peper
2 el gehakte peterselie
gormas (gorgonzola met mascarpone)

Snijd het stokbrood in schuine plakken en rooster ze goudbruin onder de grill. Bak in een koekenpan de kastanjechampignons bruin in de olie. Breng op smaak met citroensap, zout, peper en peterselie. Bestrijk de geroosterde sneetjes royaal met gormas. Verdeel de champignons over de geroosterde plakjes stokbrood en smullen maar!



Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie