Voorgerechten > Koude voorgerechten
Zalmrilette op geroosterd brood (voorgerecht 4 personen)
(1/1)
Mariëlle:
Een rilette is een mengsel van superverse en fijngesneden gerookte zalm, met verse kruiden en groente een perfect voorgerecht!
Je hebt nodig:
100 g verse zalm, in kleine blokjes
100 g gerookte zalm, in kleine blokjes
1 halve superfijn gesneden rode peper, zonder pitjes (mag ook weggelaten worden uiteraard)
1-2 el limoensap
1-2 el fijngesneden koriander
1 lente-ui, in hele dunne ringen
zout, peper
4 sneetjes casinobrood, geroosterd
gezouten roomboter voor op tafel, in een mooi bakje of potje
Meng alle ingredi?nten met elkaar. Rooster de sneetjes casino brood in een broodrooster of in de oven.
Verdeel de zalmrilette over 4 borden, snijd de sneetjes casinobrood diagonaal doormidden en leg ze erbij.
Ieder kan naar wens met boter besmeren. Heerlijk, eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie