Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes met vlees
Hartig gevulde mini croissantjes van bladerdeeg voor bij het ontbijt (20 stuks)
(1/1)
Mariëlle:
Bladerdeeg hoort zo'n beetje bij de standaard voorraad hier in huis. Zoveel lekkers mee te maken!
Dus ook voor het ontbijt, lekker hartig en varieer gerust met de vulling, gebruik je fantasie!Kan ook als hapje geserveerd worden.
Je hebt nodig voor 20 stuks:
1 pakje roomboter bladerdeeg (diepvries)en ontdooid voor gebruik
3 plakjes schouderham
14 plakjes Goudse kaas (liefst extra belegen)
6 tl boursin
6 plakjes goudsalami
6 tl zongedroogde tomaten tapenade (AH)
bakpapier
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de plakjes bladerdeeg en de ham diagonaal doormidden.
Verdeel op 6 plakjes bladerdeeg 1 plakje ham en 1 plakje kaas.Rol op tot een croissant.
Verdeel op nog 6 plakjes deeg de roomkaas en een plakje salami.Rol ook op tot een croissant.
Verdeel op 6 plakjes deeg met de tomaten tapenade en een plakje kaas, rol op tot een croissant.
Rol de resterende 2 deeghoekjes op met een plakje kaas, bestrooi de kaas flink met zwarte peper.
Bak deze mini croissantjes af in ongeveer 15-20 minuten. Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie