heerlijk op de BBQ, en weer es wat anders!
Je hebt nodig:
12 reuzenchampignons
2 el. olijfolie
zout en versgemalen peper
12 plakken rauwe ham
voor de koriander-cashewtapenade:
50 g cashewnoten
2 teentjes knoflook, gepeld
1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt
2 cm gemberwortel, geschild en geraspt
2 el. olijfolie of arachideolie
1 el. citroensap
2 el. gehakte koriander (vers of diepvries)
Borstel de champignons en draai de stelen uit de hoed.
Bestrijk de hoeden met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Pureer de champignonstelen en de ingredi?nten voor de koriander-cashewtapenade.
Vul de champignonhoeden met de tapenade.Vouw de rauwe ham om de gevulde champignons tot pakketjes.
Leg deze op een hete barbecue en gril ze tot de ham licht krokant is.
Smakelijk!
bron: Gertie