Belegde broodjes, tosti's en (ontbijt)gerechten met ei > Quiches, Pizza's en Brood(deegrecepten)

Kaasbrood(gevuld brood met blauwe kaas) Lekker bij uiensoep!

(1/1)

Mariëlle:
1 pak broodmix wit (500 g)
50 g boter
200 g blauwaderkaas (bijvoorbeeld roquefort)
8 uien
1 theelepel gedroogde tijm
2 eetlepels bloem
3 eetlepels balsamicoazijn
1 liter groentebouillon (van tablet)




Bereid de broodmix met 25 g boter en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kaas in kleine stukjes.
Druk het deeg plat tot een lap en verdeel de kaas erover.
Vouw het deeg in drie?n en rol het steving op.
Leg het brood met de naad naar beneden op een ingevette bakplaat en laat het deeg voor de tweede keer rijzen.

Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood in ongeveer 25 minuten gaar en bruin.

Heerlijk in combinatie met uiensoep of bij een zomerse salade. Eet smakelijk!

TIP: het kaasbrood is in de koelkast nog maximaal 2 dagen houdbaar.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie