Nagerechten, taarten en ijs > Warme nagerechten

Frambozensoufflé (Italiaans toetje,6 personen)

(1/1)

Mariëlle:
Je hebt nodig:

350 g verse frambozen
30 g boter
30 g suiker
4 eiwitten
100 poedersuiker

staafmixer,soufflébakjes

Verwarm de oven voor op 180 graden.Houd 20 frambozen apart en pureer de rest met een staafmixer.Druk de puree boven een kom door een zeef.
Vet de souffl?bakjes in met boter en bestrooi met de suiker.
Snijd de 20 frambozen door de helft en beleg hiermee de bodem van de bakjes.
klop in een vetvrije kom de eiwitten bijna stijf,voeg tussendoor de poedersuiker toe en klop stevig door totdat je pieken kunt maken met je garde.
Spatel de frambozenpuree er voorzichtig door,verdeel over de souffl?bakjes en bak ze circa 7 minuten gaar.
Serveer direct.Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie