Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > BBQ / Grill vlees en vis recepten

Oosters gemarineerde biefstukspies met bosui

(1/1)

Mariëlle:
 :duim: Lekker apart en Oosters (en supermakkelijk te maken)

Je hebt nodig:

500 g biefstuk
1 rode peper
2 tenen knoflook, geperst
3 cm verse gemberwortel, geraspt - of gember uit een potje, fijngesneden
3 el sojasaus
3 bosuitjes, in stukjes van 2 cm
wat (sesam)olie of wokolie
wat sesamzaad


Maak een marinade van 1 fijngesnipperde rode peper,de knoflook,sojasaus,sesamolie en gember.
Snijd de biefstuk in blokjes en voeg de marinade toe. Laat minimaal 2 uur intrekken.

Haal het vlees een uur voor gebruik uit de koelkast. Rijg de blokjes vlees om en om met een stukje bosui.
Grill de spiesjes rosé op de barbecue, strooi er sesamzaadjes over en serveer direct met een pittige saus (chili, piripiri) naar keuze.

Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie