1 rode ui
2 takjes tijm
100 g zachte geitenkaas
175 g zelfrijzend bakmeel + extra om te bestuiven
wat zout en versgemalen zwarte peper
1 ei
2 el melk
1 tl mosterd
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Ris de tijmblaadjes van de takjes. Snijd de geitenkaas in blokjes. Meng het bakmeel met de ui, de helft van de kaas, de tijm, het zout en de peper.
Roer het ei los met de melk en de mosterd. Voeg het aan het meelmengsel toe en kneed het tot een samenhangend deeg.
Vorm van het deeg een ronde bal, leg hem op een met bakpapier beklede bakplaat en druk hier de rest van de geitenkaas in.
Bestrooi het brood met bakmeel en bak het in 40-45 minuten goudbruin en gaar. Laat het brood op een rooster afkoelen.
Serveer lauwwarm met (kruiden)boter en een salade naar keuze. Eet smakelijk!