Voorgerechten > Soepen
Heldere aspergesoep met stukjes kip en kruiden (voorgerecht 4 personen)
(1/1)
Mariëlle:
Je hebt nodig:
1 liter runder - of kalfsbouillon
200 g kipfilet
250 gekookte en in stukjes gesneden asperge
1 dl kookvocht van de asperges
1 el fijngehakte peterselie
1 el fijngehakte kervel
1 el fijngesneden bieslook
zout en peper
Breng de bouillon aan de kook en voeg de kipfilet toe. Laat de kipfilet 15 minuten zachtjes koken totdat het gaar is.
Haal de kipfilet uit de pan, laat afkoelen en snijd de kip in kleine blokjes.
Voeg de kipblokjes, de stukjes asperge,het kookvocht van de asperges en de fijngehakte kruiden toe aan de bouillon.
Laat alles goed doorwarmen en breng tot slot op smaak met zout en peper.
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie