Hoofdgerechten > Vis
Romige pangafilet uit de oven (2 personen)
(1/1)
Mariëlle:
2 pangafilets
1 kleine rode ui of sjalot
1 teentje knoflook
3 eetlepels crème fraîche
halve tl grove mosterd
wat geraspte kaas
peper naar smaak
Bakpapier op de bakplaat van oven leggen.
Leg de filets op een met bakpapier beklede ovenplaat. Maak de topping van de creme fraiche, mosterd en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ui of sjalot in ringen, snijd het knoflookteentje in plakjes.
Bak de ui glazig met wat boter in een pan. Daarna de knoflook erbij doen, en het geheel eventjes zachtjes bakken. Als de ui licht gekleurd is doe je de crème fraichetopping erbij, mengen met de ui en knoflook en verwarm dit een half minuutje mee. Daarna uit pan scheppen en mooi over de filets verdelen.
Maak het af met een beetje geraspte kaas en grof gemalen zwarte peper. Schuif de bakplaat met de filets in het midden van de oven. Bak de ovenschotel 30 minuten in de oven.
Serveer met pasta of gebakken krieltjes en een frisse salade.
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie