Belegde broodjes, tosti's en (ontbijt)gerechten met ei > Belegde Broodjes

Sandwich rosbief (4 personen lunch/brunchgerecht)

(1/1)

Mariëlle:
1 el geraspte mierikswortel
zongedroogde tomaatjes op olie, fijngesneden
8 sneetjes brood (donkerbruin)
200 g rosbief
zout en versgemalen zwarte peper
1 zak rucola
4 el mayonaise
 

Meng de mierikswortel door de mayonaise en besmeer de boterhammen ermee. Beleg 4 sneetjes brood met rosbief, verdeel wat zongedroogde tomaat erover, strooi er naar smaak zout en peper over en dek af met de rest van de boterhammen.

Snijd de boterhammen schuin doormidden en wikkel iedere sandwich in huishoudfolie.Leg bij het serveren een flinke pluk rucola op elke sandwich.



TIP:  :duim:Wil je ze meenemen voor een picknick>?Maak de sandwiches een dag van tevoren en leg ze een nacht in de vriezer. Op de dag van het uitstapje laat je ze langzaam in de tas ontdooien. Tegen lunchtijd zijn ze klaar om te eten, maar nog lekker fris en vers. Neem de rucola apart mee in de koeltas.
Genieten maar!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie