Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes met vlees
Groene asperges in krokante Parmaham
(1/1)
Mariëlle:
Dit recept moeten jullie ook hebben, t is nu dan wel niet het seizoen ervoor, maar... zo straks in het voorjaar kun je je gasten of jezelf lekker trakteren op dit heerlijke hapje!
Je hebt nodig:
12 verse groene asperges
zout
6 plakjes Parmaham
1 eetlepel olijfolie
Snijd van 12 groene asperges de onderste stukjes af en blancheer de asperges 2 minuten in kokend water met zout of een bouillonblokje.
Spoel ze af met koud water en rol ze per stuk in een half plakje Parmaham. Verwarm een eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de rolletjes in 1 minuut rondom knapperig. Laat ze even uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.
Genieten maar en uhm vergeet een glaasje witte wijn niet! :biggrin:
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie