Auteur Topic: Gebakken appel met speculaas ijs (toetje, gourmetten)  (gelezen 4795 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Gebakken appel met speculaas ijs (toetje, gourmetten)
« Gepost op: 12 december, 2009, 13:59:38 pm »
 :puh2:

 2 grote appels (jonagold)
1 tl kaneel
1 el suiker
 beetje boter
speculaasijs (bak 875 ml)



Schil 2 grote jonagold appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne partjes. Bestrooi met de kaneel en de suiker. Smelt per portie 10 g boter in een pannetje en bak de appeltjes in 8 min. goudbruin. Serveer met een bolletje speculaasijs.Jummie!
« Laatst bewerkt op: 19 december, 2013, 00:46:16 am door Mariëlle »