Auteur Topic: Cranberry compôte  (gelezen 3636 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Cranberry compôte
« Gepost op: 08 december, 2009, 21:35:06 pm »
Heel lekker bij een stukje (wild) vlees, of bij de Ikea gehaktballetjes!  En heel eenvoudig te maken.

Je hebt nodig:

1 zak verse cranberrys (340 g)
1 citroen, geperst
100 g witte basterdsuiker

Breng de cranberrys met 100 ml water en de citroensap aan de kook. Laat het 20 minuten zachtjes koken en voeg dan de basterdsuiker toe. Laat nog 5 minuten koken totdat alle suiker is opgelost en de comp?te de juiste dikte heeft.

Serveer warm bij het vlees (warm het eventueel eventjes op in de magnetron vlak voor gebruik).
« Laatst bewerkt op: 16 december, 2012, 15:33:48 pm door Mariëlle »